Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Nieuws

Eythora Thorsdottir naar Tokio

De Nederlandse turnsters hebben zich mede dankzij Eythora Thorsdottir op de WK in Stuttgart kwalificatie voor de Olympische Spelen van Tokio 2020.
Daardoor gaan de Eythora voor de tweede keer naar de Olympische spelen.
(5 oktober 2019)


 

Nadine Broersen 6de op WK

Nadine Broersen heeft een solide zevenkamp bekroond met prachtige zesde plaats op de WK atletiek in Doha. De oud-wereldkampioene op de vijfkamp (2014) kwam na de afsluitende 800 meter uit op 6392 punten, net onder de olympische limiet van 6420 punten. maar de olympishe spelen lonken.
(4 oktober 2019)
 


Inge jansen verovert Europese titel schoonspringen

Inge Jansen veroverde donderdag de Europese titel schoonspringen op de 3 meterplank in Kiev. Inge plaatste zich als derde voor de finale. Daarin ging de Nederlandse, die twee jaar geleden net naast het brons greep op de 3-meterplank, na haar tweede sprong aan de leiding en gaf ze die positie niet meer uit handen.
(8 augustus 2019)


 

Schoonspringster Celine van Duijn haalt zilver in Kiev

Schoonspringster Celine van Duijn heeft in Kiev zilver gehaald in Kiev op de 10 meter toren en kan haar Europese titel net niet prologeren.

Edwin Jongejans, bondscoach van de schoonspringers, is ,,supertrots" op de prestatie van Van Duijn. ,,In het schoonspringen gebeurt het zelden dat je het ene jaar wint en het jaar erop ook nog zilver haalt. Ze heeft laten zien dat vorig jaar geen toevalstreffer was.” (6 augustus 2019)


Brons voor Eva Bastmeijer bij NK

Het NK atletiek in Den Haag was dit jaar uitgesmeerd over maar liefst 4 dagen. Eva Bastmeijer presteerde het om elke dag in actie te komen. Op donderdag bij het verspringen in het centrum van Den Haag behaalde Eva de bronzen medaille met een sprong van 6m22, een afstand die ze twee maal wist te springen.
(25 juli 2019)


Inge Jansen gekwalificeerd voor Olympische Spelen Tokyo

Inge Jansen heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Tokyo. De schoonspringster bereikte op het WK in Gwanju de finale van de 3-meterplank en verzekerde zich daarmee ook van een ticket voor de Olympische Spelen.
(18 juli 2019)


Celine gekwalificeerd voor Olympische Spelen Tokyo

Celine van Duijn heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Tokyo. De schoonspringster bereikte op het WK in Gwanju de finale van de 10 meter toeren en verzekerde zich daarmee ook van een ticket voor de Olympische Spelen.
(16 juli 2019)


Paul Bekkers Sport Art in magazine Netwerk Brabant

--> Klik hier en lees het artikel in het Netwerk Brabant magazine.
(9 juli 2019)


Paul Bekkers Sport Art in magazine Pf

--> Klik hier en lees het artikel in het magazine Pf. (6 juni 2019)
Synchroontweeling Noortje en Bregje op naar de Pre-Olympics

Synchroontweeling Noortje en Bregje hebben de Nederlandse eis voor de Olympische Spelen is binnen! Op naar de Pre-Olympics! De kans is groot dat Nederland volgend jaar op de Olympische Spelen voor het eerst sinds 2008 weer meedoet bij het synchroonzwemmen.

De tweeling Bregje en Noortje de Brouwer voldeed onlangs aan de limiet van NOC*NSF. Als zij later dit jaar ook de internationale kwalificatie-eis halen, is Tokio een feit en wordt hun droom werkelijkheid. Noortje: "Dat we dit samen kunnen doen, is gewoon heel mooi.”
(24 mei 2019)


Eythora Thorsdottir dans zich naar zilver op de EK in de Poolse stad Szczecin

Zondag bewees Eythora Thorsdottir dat ze weer helemaal terug is. Haar vloeroefening werd beloond met een score van 13,666, goed voor een zilveren EK-plak. Het is haar derde EK-medaille nadat ze in 2017 al zilver won op balk en brons op vloer. (14 april 2019)


Celine van Duijn in magazine Helden

--> Klik hier en lees het artikel in magazine Helden over Celine van Duijn
(3 november 2018)


Sport Art in Sport Knowhow XL

Klik hier en lees het artikel op de website van Sport Knowhow XL.
(24 mei 2018)


Sport Art, dé mogelijkheid om sporters te helpen hun droom te verwezenlijken. Onder sporters is te zien wie hulp kunnen gebruiken. Dit kan op verschillende manieren, zowel zakelijk als privé.

 

Zo werkt de sponsoring!

meer sporters