Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Celine van Duijn

< terug naar overzicht
Sport Schoonspringen
Prestaties O.a. Europees kampioen 10 meter platform 2018 en zilver in 2019. Meerdere malen Nederlands kampioen,.
Ambitie Deelnemen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, helaas niet gehaald.
Online celinevanduijn.com

Mijn naam is Celine van Duijn en ik ben 30 jaar. Als ex-turnster heb ik in 2011 mijn passie opnieuw gevonden in het schoonspringen. Geboren in Amersfoort, maar verhuisd vanwege mijn sport naar Eindhoven, waar ik dan ook gemiddeld 30 uur per week train in het Nederlands Team onder begeleiding van bondscoach (voormalig Europees en Wereldkampioen) Edwin Jongejans.
Mijn specialiteit is de 10 meter toren, maar de 3 meter plank en de 1 meter plank zijn ook zeker geen probleem voor mij.
Ik hou van een goede uitdaging, wedstrijdspanning, adrenaline en ik werk graag hard om mijn doelen te bereiken.
In 2018 jaar ben ik Europees Kampioen geworden op de 10m toren in Edinburgh en heb ik op het onderdeel 3m synchroon samen met Inge Jansen een vierde plek behaald op de World Cup in Wuhan.
In 2019 heb ik zilver gehaald met de Europese kampioenschappen in Kiev en in de finale gehaald op de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Om mijn dromen en ambities te kunnen realiseren, vergt het niet alleen dag in dag uit urenlang trainen, maar ook ondersteuning van buitenstaanders, niet alleen op sportief maar ook op financieel gebied. Het is namelijk als topsporter erg moeilijk om een geschikte baan te vinden, die past in mijn traininsschema en waarmee je alle financiele kosten kunt dekken.

Daarom is mijn vraag aan u of u en/of uw bedrijf wellicht geïnteresseerd zijn om samen met mij naar deze droom toe te werken en mij daarbij bij te staan doormiddel van sponsoring. Uw bijdrage helpt mij op weg om mijn droom waar te maken.

Steun een topsporter

Door aanschaf van een kunstwerk heb jij een mooie eyecatcher aan de muur en kan de topsporter zijn doelen makkelijker bereiken.

Prijzen kunstwerken

Sponsor Celine van Duijn door selectie van het sponsorbedrag en het bijbehorende kunstwerk.
Voor grote bedragen komt Celine van Duijn persoonlijk het kunstwerk overhandigen.