Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Celine van Duijn

< terug naar overzicht
Sport Schoonspringen
Prestaties O.a. Europees kampioen 10 meter platform 2018 en zilver in 2019. Meerdere malen Nederlands kampioen,.
Ambitie Deelnemen aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Ticket is inmiddels binnen!!!
Online celinevanduijn.com

Mijn naam is Celine van Duijn en ik ben 28 jaar. Als ex-turnster heb ik in 2011 mijn passie opnieuw gevonden in het schoonspringen. Geboren in Amersfoort, maar verhuisd vanwege mijn sport naar Eindhoven, waar ik dan ook gemiddeld 30 uur per week train in het Nederlands Team onder begeleiding van bondscoach (voormalig Europees en Wereldkampioen) Edwin Jongejans.
Mijn specialiteit is de 10 meter toren, maar de 3 meter plank en de 1 meter plank zijn ook zeker geen probleem voor mij.
Ik hou van een goede uitdaging, wedstrijdspanning, adrenaline en ik werk graag hard om mijn doelen te bereiken.
In 2018 jaar ben ik Europees Kampioen geworden op de 10m toren in Edinburgh en heb ik op het onderdeel 3m synchroon samen met Inge Jansen een vierde plek behaald op de World Cup in Wuhan.
In 2019 heb ik zilver gehaald met de Europese kampioenschappen in Kiev. Nu ben ik hard aan het trainen om mijn grootste droom te realiseren en dat is deelnemen aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. (Ticket is inmiddels binnen!!!)

Om mijn dromen en ambities te kunnen realiseren, vergt het niet alleen dag in dag uit urenlang trainen, maar ook ondersteuning van buitenstaanders, niet alleen op sportief maar ook op financieel gebied. Het is namelijk als topsporter erg moeilijk om een geschikte baan te vinden, die past in mijn traininsschema en waarmee je alle financiele kosten kunt dekken.

Daarom is mijn vraag aan u of u en/of uw bedrijf wellicht geïnteresseerd zijn om samen met mij naar deze droom toe te werken en mij daarbij bij te staan doormiddel van sponsoring. Uw bijdrage helpt mij op weg om mijn droom waar te maken.

Steun een topsporter

Door aanschaf van een kunstwerk heb jij een mooie eyecatcher aan de muur en kan de topsporter zijn doelen makkelijker bereiken.

Op te halen bedrag: € 5.000,00


€ 500,00 - sportkleding
Helaas slijten badpakken heel snel, dus hebben we er ook veel nodig. Daarnaast hebben we ook verschillende soorten sportkleding nodig om in te kunnen krachttrainen, techniektrainen en droogtrainen. Gewrichtsondersteunde braces, handdoeken, zemen (het doekje wat wij gebruiken om ons af te drogen tussen de sprongen door), slippers, etc.

€ 1000,00 - videoanalyse producten
Om aan optimale perfectie te werken is videoanalyse maar al te belangrijk. Samen met mijn coach kijken we dan de sprongen terug en kunnen we op de kleine details letten. Dit zou fijn zijn als ik hiervoor de juiste apparatuur zou hebben met het juiste programma om het daarna te kunnen analyseren.

€ 1000,00 - vervoer
Elke dag twee maal met de auto naar het zwembad om zo fit mogelijk aan te komen en dan zo goed mogelijk te kunnen presteren.

€ 2500,00 - medische kosten
Fysio’s, osteopathie, maar vooral ook de medicatie die ik nodig heb voor mijn slechte oren (operatie gehad aan geperforreerd trommelvlies, dit blijft een zwak punt waarvoor ik mijn oren altijd moet blijven behandelen met druppels en neusspray).
Twee setjes daglenzen per dag voor mijn ogen (ook hier ontstekingen gehad en op advies van KNO-arts na elke watertraining lenzen direct wegggooien) en meerdere rolletjes tape voor mijn overbelaste polsen en gekneusde duim.

Reeds opgehaalde bedrag: € 500,00

€   50,00 Robbert van Meulem
€ 200,00 anoniem
€ 250,00 anoniem

10%
Prijzen kunstwerken

Sponsor Celine van Duijn door selectie van het sponsorbedrag en het bijbehorende kunstwerk.
Voor grote bedragen komt Celine van Duijn persoonlijk het kunstwerk overhandigen.