Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt
Sport Schoonspringen
Prestaties Zie mijn website (onder meer Europees kampioen 2019 op de 3 meterplank)
Ambitie Deelnemen aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Ticket is inmiddels binnen!!!
Online inge-jansen.com

Dat ik de sprong naar de wereldtop zou maken, had ik in 2016 nog niet voorzien. Ik miste de olympische kwalificatie voor Rio op anderhalve punt. Met 32 uur training per week was dat lastig te verteren. Maar het gekke is, toen ik die lastige zomer achter me had gelaten (en dat heeft even geduurd hoor) kwam ik er een stuk sterker uit. Het niet halen van de Spelen gaf me een extra drive. Zo kreeg ik dat hele goede jaar 2017.
Nu op weg naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo onder leiding van Edwin Jongejans.
Ticket is inmiddels binnen!!!

Steun een topsporter

Door aanschaf van een kunstwerk heb jij een mooie eyecatcher aan de muur en kan de topsporter zijn doelen makkelijker bereiken.

Op te halen bedrag: € 4.700,00

Het topsport leven is heerlijk om te lijden, maar met sporten alleen komen we er niet. Buiten het hard werken wat we zelf doen is er natuurlijk ook financiële support nodig om ons naar de top te krijgen. Aangezien wij al 30 uur in de week trainen, is het moeilijk om daar een baan bij te hebben.
Wij hebben natuurlijk veel kosten, zoals reizen, kleding, videomateriaal, medische kosten en benzine kosten.
Daarom zoek ik naar sponsoring om samen met u hulp richting THE ROAD TO TOKYO te gaan.

€ 3000,00 - Medische kosten 
Aangezien wij bijna jaarlijks onze medische keuring moeten ondergaan of geblesseerd kunnen raken (sportarts, fysiotherapeut, osteopaat e.d.) zijn zeer hard nodig. Wij presteren met ons lichaam die moeten we dus optimaal houden.
Geen sporter heeft het perfecte lichaam dus er zijn zeker problemen die we onderhanden moeten nemen voor mij zijn dat mijn knieën en heupen (2016 een operatie gehad aan mijn knie wat goed is opgelost) alleen het zal altijd mijn zwakkere knie blijven, dus ik moet medisch ondersteund blijven door de fysio..

€ 1000,00 - Benzine kosten
Wij sporten niet alleen in Eindhoven maar hebben ook wedstrijden in Amsterdam, Den Haag en Amersfoort. Die ritten moeten wij met onze eigen auto afleggen. Of als we naar Schiphol moeten voor onze reizen moeten we dat ook met de trein of onze eigen auto afleggen.

€ 700,00 - Kleding
Wij dragen natuurlijk badpakken was het maar zo dat die eeuwig mee gingen, maar helaas is dat niet het geval. Ze verslijten mega snel dus elke paar maanden heb je zeker wel nieuwe nodig.
Buiten dat heb ik ook speciale sportschoenen en zooltjes nodig in verband met mijn heupen.
Ik moet elk jaar nieuwe steunzolen laten maken, daarbij nog sportschoenen met een verdikte achterkant voor mijn krachttraining.

Prijzen kunstwerken

Sponsor Inge Jansen door selectie van het sponsorbedrag en het bijbehorende kunstwerk.
Voor grote bedragen komt Inge Jansen persoonlijk het kunstwerk overhandigen.