Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Bregje & Noortje

< terug naar overzicht
Sport Synchroonzwemmen
Prestaties 16 voudig Nederlands Kampioen (onderdeel duet) / 5e Europese Kampioenschappen (junioren)
Ambitie Deelname Olympische Spelen 2020 Tokio
Online dutchtwinstowin.nl

Wij zijn Noortje en Bregje de Brouwer, 22 jaar en vormen samen het Nationaal Duet Synchroonzwemmen. Wij zijn opgegroeid in Goirle maar sinds oktober 2017 zijn wij met zijn tweetjes naar Hoofddorp verhuisd om een fulltime trainingsprogramma te draaien in het Sportcomplex Koning Willem Alexander. Sinds dien trainen wij iedere week +/- 36 uur met onze coach Esther Jaumà (voorheen bondscoach in Spanje).
Buiten deze trainingsuren volgen wij een HBO opleiding (Sportmarketing) aan de Johan Cruyff Academy in Amsterdam.

Sinds 2012 maken wij deel uit van de KNZB selectie. Door de jaren heen hebben wij al aan meerdere EJK’s & WJK's, EK's & WK's en World Series deel mogen nemen en deden wij in 2015 mee aan the 1st European Games in Baku.
Dit jaar staan er weer een aantal World Series op de planning en zullen wij in Mei deelnemen aan de 'Olympic Games Qualification Tournament' om ons mogelijk te plaatsen voor de 'Olympische Spelen Tokyo 2020' later dit jaar! (Ticket is inmiddels binnen!!!)

Steun een topsporter

Door aanschaf van een kunstwerk heb jij een mooie eyecatcher aan de muur en kan de topsporter zijn doelen makkelijker bereiken.

Op te halen bedrag: € 4.000,00

Op te halen bedrag: € 4.000,00
Dit jaar wordt voor ons misschien wel het belangrijkste jaar tot nu toe in onze sportcarrière. Om ons daar zo goed mogelijk op voor te bereiden is het als jurysport erg belangrijk om ons te laten zien tijdens zoveel mogelijk internationale wedstrijden.
Net als de trainingsstages, het maken van de choreografie, het wonen in Hoofddorp, het reizen en nog een hele hoop andere dingen is er geld nodig om dit te kunnen realiseren.
Daarom hebben wij ieder jaar zo'n €4.000,00 extra nodig buiten de vergoeding die wij vanuit de KNZB ontvangen.
Wij hopen dat u ons daar mee kunt helpen door een van Paul zijn kunstwerken te kopen. Een groot gedeelte hiervan zal Paul namelijk aan ons doneren. Dat bedoelen wij nou met een hart voor sport.

Reeds opgehaalde bedrag: € 600,00

O.a.
Fred en Ingrid
- anoniem
- € 50,00 anoniem
www.zwemmenenzo.nl sponseren o.a. met kleding e.d.

15%
Prijzen kunstwerken

Sponsor Bregje & Noortje door selectie van het sponsorbedrag en het bijbehorende kunstwerk.
Voor grote bedragen komt Bregje & Noortje persoonlijk het kunstwerk overhandigen.