Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Topsport for life

< terug naar overzicht
Online http://www.topsportforlife.nl

Paul Bekkers Sport Art wordt maatschappelijk partner van Stichting Topsport for Life

Topsport, ondernemen en levensbedreigend ziek zijn lijken totaal iets verschillend te zijn, maar vertonen toch grote overeenkomsten. Doorzettingsvermogen, discipline, leren omgaan met tegenslagen, moed en een zekere vorm van trots zijn ingrediënten ënten die je in alle 3 ‘disciplines’ nodig hebt. Belangrijk verschil is wel dat je uit eigen beweging kiest voor topsport of het ondernemen, terwijl ziek worden mensen ongevraagd overkomt.
De nieuwe samenwerking tussen Paul Bekkers Sport Art en stichting Topsport for Life past volledig in de driehoek van sport, ondernemen en ziek zijn.

Sport Art helpt sporters die het hoogste willen bereiken. Velen hebben moeite om daarvoor ook voldoende financiële middelen te vinden. Er dient immers materiaal te worden aangeschaft, de reizen naar trainingskampen of wedstrijden dienen betaald te kunnen worden en ook de professionele begeleiding en coaching vraagt een budget. En natuurlijk wil de sporter ook in de eigen kosten van levensonderhoud kunnen voorzien.
De eventuele inkomsten vanuit NOC/NSF zijn vaak onvoldoende en het vinden van voldoende sponsorinkomsten is dan ook een enorme uitdaging.
Paul Bekkers Sport Art helpt de sporter daarbij door ondernemers met de sporter in contact te brengen. Paul creëert fotografische kunstwerken van de sporter die dan door de sponsor worden aangekocht en er een belangrijk deel hiervan aan de sporter wordt gedoneerd. En de ondernemer heeft een prachtig kunstwerk om in het eigen bedrijfspand te presenteren en te illustreren dat ondernemen ook topsport is. Een uniek concept dat zijn waarde al vaak heeft bewezen.

In de zienswijze van Topsport for Life zijn mensen die leven met bijvoorbeeld kanker of ALS in veel opzichten ook topsporter. Maar dan wel 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Topsport for Life helpt met haar gezellige en avontuurlijke activiteiten de mensen even de ziekte te late vergeten. Ook biedt de stichting coaching aan om de zieke en de naasten te helpen omgaan met dit moeilijke leven.
Maar net als de topsporter kan dat alleen maar wanneer ook de stichting voldoende financiële ondersteuning krijgt. De samenwerking met Paul Bekkers Sport Art draagt daar vanaf nu aan bij!

Ondernemers, maar natuurlijk ook particulieren, kunnen vanaf nu kunstwerken aankopen waarvan een deel van de opbrengst ten goede zal komen aan stichting Topsport for Life, en daarmee dus indirect bijdragen aan een beter leven voor mensen met een levensbedreigende ziekte.
Ook van deze bijzondere categorie ‘topsporters’ zullen er kunstwerken worden gemaakt en aangeboden aan ondernemers. Want leven met ziekte is ook ‘boksen’, ‘hordelopen’, ‘bergbeklimmen’ of ‘schaatsen met vallen en weer op staan’.

Meer informatie volgt binnenkort!