Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Referenties

"Paul is een man met ambitieuze en mooie plannen! Hij heeft oog voor details wat bij onze sport SYNCHROONzwemmen erg van toepassing is! Na een fotoshoot zullen alleen de foto’s die perfect zijn worden getoond.  Wanneer de foto’s niet perfect genoeg zijn, wil hij dit de volgende shoot nog een keer over doen of heeft hij alweer een ander plan bedacht. Iedere shoot verrast ons telkens weer met de resultaten van Paul zijn fotografische kunsten! Wij zijn erg blij met onze samenwerking!"
Groetjes Noortje en Bregje

"Paul is een gedreven en zeer professionele fotograaf. Het is erg prettig om samen te werken met Paul. Tijdens de fotoshoot is hij zeer geïnteresseerd in de sport en leeft zich helemaal in. Dit uit zich in zeer indrukwekkende foto's en een sportieve en gezellige sfeer tijdens de fotoshoot.
De foto's zijn boven verwachting mooi geworden. Paul zijn concept werkt erg prettig voor de sporter en zorgt ervoor dat je als klant de sporter echt kan helpen, win win!"
Groetjes, Caspar

"Paul is heel vriendelijk en leuk om mee te werken met prachtige foto's als resultaat"
Liefs, Eythora Thorsdottir

"Paul is een creatieve en gedreven fotograaf die zich inzet voor topsporters. Samen met Paul hebben we geprobeerd de meest creatieve en mooie sportfoto’s te creëren en zoals je op mijn pagina kan zien is dat heel goed gelukt al zeg ik het zelf. 
Paul zijn ambitie voor fotografie helpt mij om het hoogst mogelijke te halen in mijn sport en daar ben ik hem heel erg dankbaar voor. Hij is een fotograaf die je zeker in de gaten moet houden."
Daphne Wils

"Paul is een aardige en professionele fotograaf. Het is heel leuk om met hem samen te werken omdat hij veel ideeën heeft en heel veel intresse toont in de sport. Ook zorgt Paul ervoor dat hij veel van de sport afweet en daar verraste hij mij mee.
Tijdens de fotoshoot was er een relaxte en geen gehaaste sfeer, we hadden alle tijd en ik mocht precies zeggen wat ik leuk of mooi vond en daar maakten we vervolgens een plan mee.
De foto's zijn boven verwachting mooi geworden en ik ben heel blij met het resultaat"
Sportieve groet, Bram Zeegers

"Paul is een ontzettend creatieve, hard werkende fotograaf. Hij denkt en werkt buiten de lijntjes en creeërt daardoor unieke beelden. Daarnaast is hij oprecht geïnteresseerd in topsport en probeert hij de sporters waarmee hij werkt te helpen.
Bedankt voor de fijne samenwerking Paul!"
Groetjes!! Eva

"Paul is een aardige en creatieve man met verstand van zijn vak. Het was fijn om met hem te werken. In de studio hangen mooie foto's van fotosessies die hij heeft gehad. Het mooie van de (bewerkte) foto's die hij maakt, is dat je er naar kan blijven kijken en dat je telkens iets nieuws ziet."
Max Albertus

"Paul is een erg aangename fotograaf om mee te werken. Wat ik vooral leuk vond, is dat hij oprecht geinteresseerd is in je sport."
Bram Verhofstad