Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Hoe werkt de sponsoring?

Wij helpen sporters bij hun dromen

Elke sporter stelt doelen. Dat kan een podium zijn of een ranking.
Om daar te komen is veel tijd, energie en doorzettingsvermogen nodig.
Helaas is geld vaak een beperkende factor. Sponsoring lijkt enkel voor de allergrootsten te zijn weggelegd en minder voor hen die op weg zijn naar de top.
Wie in een voor media minder relevante sport zit, heeft het dan vaak nog eens extra moeilijk. Voor deze sporters zijn wij met Sport Art begonnen. Uit liefde en bewondering voor de vele sporters die blijven doorgaan waar anderen al lang hebben afgehaakt.
Heb jij een concrete droom die financiering nodig heeft? Neem dan contact met ons op en wij leggen graag onze werkwijze uit. Met onze energie, ervaring en jouw netwerk kan er meer bereikt worden dan jij in je eentje kunt bereiken. In je eentje kun je ver komen, maar samen kom je verder.

Topsporters voor jouw bedrijf

Topsporters zetten Nederland in de hele wereld op de kaart.
Succes komt echter nooit vanzelf. Elke ondernemer zal dat herkennen. Je begint met een droom en vervolgens volgen de jaren van hard werken en doorzetten. Waar anderen afhaken, zet de ondernemer en topsporter door.
Sport en ondernemen hebben veel overeenkomsten. Voor sporters is het eerder regel dan uitzondering om te sprokkelen voor een reis naar een trainingskamp of om nieuw materiaal aan te schaffen.
Sport Art is een unieke mogelijkheid om ondernemers met sporters in contact te brengen en hen zo te helpen hun droom te verwezenlijken. Topfotograaf Paul Bekkers maakt unieke afbeeldingen van topsporters  die als kunst beschikbaar komen voor bedrijven.
Door aankoop van een kunstwerk sponsort jouw bedrijf een individuele sporter. Heel direct en concreet weet je zo wie je sponsort en aan welke droom je een bijdrage levert. Benieuwd naar wat mogelijk is?
Zoek op onze site de sporter met zijn droom die je aanspreekt, en wij leggen de link.

 

 

 

meer sporters