Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Bram Zeegers

< terug naar overzicht
Sport Skeleton
Ambitie Winterspelen 2022
Online

Hallo, ik ben Bram Zeegers, 24 jaar oud en heb afgelopen winter mijn debuut het het WK skeleton gemaakt. Een onvergetelijke ervaring die naar meer smaakt! Om nu aansluiting te krijgen bij de wereldtop is het belangrijk dat ik een goed team om me heen krijg (coach, trainer, fysiotherapeut, materiaalman). In Nederland is hiervoor geen begeleiding en geen geld,
hetgeen betekent dat ik alles zelf moet bekostigen. Voor nu heb ik daarom moeten besluiten om het sporten op een lager pitje te zetten en een maatschappelijke carrière op te gaan bouwen waarmee ik geld kan verdienen om over een paar jaar het sporten op het allerhoogste niveau weer op te pakken. Naast mijn werk bij de overheid ben ik ook allround sportinstructeur (zzp-er).

In mijn sport zijn verschillende facetten belangrijk; snelheid, techniek en materiaal. Snelheid en techniek train ik in de zomermaanden in het krachthonk, op de atletiekbaan en op de mobiele startbaan. In de wintermaanden zijn er alleen trainingsmogelijkheden in het buitenland. Dit brengt enorme reis- en verblijfskosten met zich mee. Uiteraard probeer ik die kosten zo laag mogelijk te houden door accommodatie te delen met atleten uit andere landen. Toch kost 1 winterseizoen al snel a‚¬ 10.000,-- aan reis-, verblijfs-, en baankosten. Hierbij is dan nog geen rekening gehouden met een persoonlijke trainer of coach. Onder materiaal versta ik niet alleen een goede slee, maar ook verschillende sets runners (ijzers voor onder de slee), ijsspikes en een helm. Een standaard goede slee kost al snel a‚¬ 6.000,--, en een set runners a‚¬ 700,-- (5 sets zijn minimaal)

Steun een topsporter

Door aanschaf van een kunstwerk heb jij een mooie eyecatcher aan de muur en kan de topsporter zijn doelen makkelijker bereiken.

Prijzen kunstwerken

Sponsor Bram Zeegers door selectie van het sponsorbedrag en het bijbehorende kunstwerk.
Voor grote bedragen komt Bram Zeegers persoonlijk het kunstwerk overhandigen.