Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

Caspar Hattink

< terug naar overzicht
Sport Discuswerpen
Prestaties Zilver op Nederlands kampioenschap discuswerpen voor senioren en Nederlands kampioen kogelstoten Junioren
Ambitie Deelname Olympische Spelen
Online

Ik ben Caspar Hattink, 26 jaar oud en ik ben een discuswerper. Ik train op het Olympisch trainingscentrum Papendal in Arnhem met als grote droom, doel en hobby om naar de Olympische Spelen te gaan.
Naast mijn sport ben ik (parttime) Fysiotherapeut en vind ik het geweldig om andere mensen te helpen bij het bewegen en het sporten.
De topsport combineren met werk is een zware levensstijl waarin structuur, discipline en ambitie een grote rol spelen.
Vaak genoeg wil je even een dagje overslaan of denk je dat je het niet meer kan. De grootste les in de topsport is leren omgaan met tegenslagen en altijd te blijven doorgaan. Je leeft voor de momenten van succeservaring en wie nooit opgeeft, zal succes ervaren.
Gemotiveerder dan ooit, ga ik de komende jaren aan de slag om mijn doel te bereiken.

Steun een topsporter

Op te halen bedrag: € 5.000,00

Om mijn droom waar te maken en mijn doel te bereiken heb ik je hulp nodig. Ik moet veel reizen voor mijn sport binnen Nederland en met het openbaar vervoer is dit erg duur. Daarom zou ik graag ondersteund worden in het aanschaffen van een auto. Ik heb geld nodig voor een goede auto, waarmee ik kan reizen naar mijn trainingen en mijn wedstrijden.
Ik zou met deze auto reclame kunnen maken voor mijn sponsors  en dit zou een mega boost geven aan mijn carrière. Hiervoor heb ik rond de 5000 euro nodig. Je zou mij enorm helpen door een van de mooie foto’s aan te schaffen en mij hiermee te sponsoren.

Reeds opgehaalde bedrag: € 0,00

0%
Ik wil sponsoren!

Sponsor Caspar Hattink door selectie van het sponsorbedrag en het bijbehorende kunstwerk.
Voor grote bedragen komt Caspar Hattink persoonlijk het kunstwerk overhandigen.