Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt
Sport Schoonspringen
Ambitie Tokyo 2020 komt nog wat te vroeg voor mij. Mijn focus ligt daarom aankomend seizoen op de 1 meter en ik hoop hier ook een medaille op te halen op het EK in Budapest in 2020.
Online daphnewils.com

Mijn naam is Daphne Wils, 25 jaar, geboren in Oudewater en momenteel woonachtig in Hawaii. Sinds 2011 maak ik deel uit van het Nederlands team en train ik hard om het beste uit mijzelf te halen. Ik heb deelgenomen aan verschillende grote internationale wedstrijden zoals het EJK, EK, WJK, WK, European Games etc. Met als hoogte punt een bronzen medaille op het EK in 2017 met synchroon.

Naast topsport vind ik studeren ook erg belangrijk, ik heb verschillende studies gevold en ben afgelopen zomer begonnen met de studie psychologie op Tilburg University. Een grote uitdaging zeker in combinatie met topsport, maar wel een combinatie waar ik veel plezier in heb.

Tokyo 2020 komt nog wat te vroeg voor mij. Mijn focus ligt daarom aankomend seizoen op de 1 meter en ik hoop hier ook een medaille op te halen op het EK in Budapest in 2020. Om de EK zo optimaal mogelijk te maken heb ik niet alleen support maar ook financiële steun nodig van buitenstaanders.

Ik ben een ambitieuze en hardwerkende topsporter met een droom. Mocht u en/of uw bedrijf wellicht geïnteresseerd zijn om samen met mij naar deze droom toe te werken dan kan dat door middel van het kopen van een foto genomen door fotograaf Paul Bekkers.

Steun een topsporter

Door aanschaf van een kunstwerk heb jij een mooie eyecatcher aan de muur en kan de topsporter zijn doelen makkelijker bereiken.

Prijzen kunstwerken

Sponsor Daphne Wils door selectie van het sponsorbedrag en het bijbehorende kunstwerk.
Voor grote bedragen komt Daphne Wils persoonlijk het kunstwerk overhandigen.