Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

over Paul

 

Paul Bekkers - SportArt fotograaf - Tilburg​Fotograferen is een vak

De professionele fotograaf speelt met licht, achtergrond en middelen en weet zo zijn foto-object te vangen in een aansprekend beeld.

Kwaliteitsfotograaf

Paul Bekkers verstaat dit vak. Met zijn bijzondere technische en artistieke kwaliteiten brengt hij sportfoto’s tot leven, op een originele en exclusieve manier. Paul is altijd bezig om de laatste ontwikkelingen op het gebied van fotografie op te zoeken en te gebruiken in zijn werken. 

Passie

Paul Bekkers heeft grote bewondering voor de topsport(er) en kan hier met sportart op een creatieve manier uiting aan geven.

"Paul is man met ambitieuze en mooie plannen! Hij heeft oog voor details wat bij onze sport SYNCHROONzwemmen erg van toepassing is! Na een fotoshoot zullen alleen de foto’s die perfect zijn getoond worden, wanneer de foto’s niet perfect genoeg zijn wil hij dit de volgende shoot nog een keer over doen of heeft hij alweer een ander plan bedacht. Iedere shoot verrast ons telkens weer met de resultaten van Paul zijn fotografische kunsten! Wij zijn erg blij met onze samenwerking!"
Groetjes Noortje en Bregje

"Paul is een gedreven en zeer professionele fotograaf. Het is erg prettig om samen te werken met Paul. Tijdens de fotoshoot is hij zeer geïnteresseerd in de sport en leeft zich helemaal in. Dit uit zich in zeer indrukwekkende foto's en een sportieve en gezellige sfeer tijdens de fotoshoot. De foto's zijn boven verwachting mooi geworden. Paul zijn concept werkt erg prettig voor de sporter en zorgt ervoor dat je als klant de sporter echt kan helpen, win win!"
Groetjes, Caspar

"Paul is heel vriendelijk en leuk om mee te werken met prachtige foto's als resultaat"
Liefs, Eythora Thorsdottir

"Paul is een ontzettend creatieve, hard werkende fotograaf. Hij denkt en werkt buiten de lijntjes en creeërt daardoor unieke beelden. Daarnaast is hij oprecht geïnteresseerd in topsport en probeert hij de sporters waarmee hij werkt te helpen. Bedankt voor de fijne samenwerking Paul!"
Groetjes!! Eva

"Paul is een aardige en creatieve man met verstand van zijn vak. Het was fijn om met hem te werken. In de studio hangen mooie foto's van fotosessies die hij heeft gehad. Het mooie van de (bewerkte) foto's die hij maakt is dat je er naar kan blijven kijken en telkens iets nieuws ziet."
Max Albertus

"Paul is een erg aangename fotograaf om mee te werken. Wat ik vooral leuk vond is dat hij oprecht geinteresseerd is in je sport."
Bram Verhofstad