Paul Bekkers SportArt
Paul Bekkers SportArt

over sport art

Veel (indviduele) topsporters hebben vaak moeite om aan het broodnodige geld/sponsoren te komen. 
Zij trainen fulltime en hebben naast de sport vele nevenactiviteiten waardoor het de sporter vaak letterlijk aan tijd ontbreekt om op zoek te gaan naar sponsoren.
Met het kopen van kunst hebben sponsoren de mogelijkheid om een uniek kunstwerk aan te schaffen en de desbetreffende sporter te ondersteunen in zijn of haar weg naar de top.

Materiaal uitleg afdruk

Per afbeelding wordt er bekeken wat het mooiste resultaat oplevert bij een afdruk. Achter het formaat en het bedrag van desbetreffende foto, bij, kun je zien waar de foto op afgedrukt wordt.
De afdrukken zijn museumkwaliteit.

  1. Plexiglas met zwart aluminium baklijst van 6mm (Fine Art print/Heldere Acryl 3mm-Dibond 3mm)
  2. Plexiglas (4mm helder Acryl fineart -Dibond 3mm, dezelde uitstraling als 1 maar dan zonder baklijst)
  3. Print op dibond met zwart aluminium baklijst van 6mm (Fine Art print/Dibond 3mm/Satin beschermlaag/Matte uitstraling)
  4. Print op dibond  (Fine Art print/Dibond 3mm/Satin beschermlaag/Matte uitstralingdezelde uitstraling als 3 maar dan zonder baklijst))
  5. Rechtstreeks op aluminium geprint (Aluminium-Dibond directdruk geborsteld)

Ben jij zelf een topsporter?

En wil je ook graag kunstzinnige foto's laten maken om sponsorgeld te genereren, informeer dan naar onze mogelijkheden. Ook kan er in overleg met een bond gekeken worden naar een collectieve samenwerking om met meerdere sporters samen te werken.